Liikuntasaumojen injektointi

Liikuntasaumojen injektointiin (kuvassa maanalaisen pysäköintihallin katto tukipalkin päällä) yleensä riittää vähäinen määrä injektointimansetteja. Mansettien sijoitus on laskettu niin että olemassa oleviin saumanauhoihin ei tunkeuduta. Tämä on erityisen tärkeää olemassa oleville sisä- ja ulkopuolisille saumanauhoille, samoin kuin lattia/lattia saumanauhoille.

Pään yläpuolisten liikuntasaumojen kohdalla porausreiät tulisi porata mieluiten sauman ylempään kolmannekseen. Lattia/lattia liikuntasaumoissa porausreiät tulisi porata sauman alempaan kolmannekseen.

KÖSTER Supermansetit asetetaan porausreikään. Pään yläpuolisissa saumoissa sementtipohjainen sulku, esim. KÖSTER Injektointisulku, saattaa olla tarpeen tiivistämään sauma ennen injektointia. Esimerkiksi asentamalla viiste, kuten ylläolevassa kuvassa näkyy tukipalkin ja katon liitäntäkohdassa. Lisäksi joissain tapauksissa voi olla suositeltavaa esi-injektointi erittäin nopeasti reagoivalla KÖSTER S4 Injektointigeelillä. Potentiaalisten ulosvuotokohtien tiivistämiseen tulisi käyttää vain riittävä määrä materiaalia.

KÖSTER J4 Injektointigeeli on erityisesti suunniteltu saumojen injektointiin erittäin hyvällä tartunnalla sauman sivuihin ja alennetuilla kuivumistaipumuksilla, kun omaa kosketuksen liikkuvan ilman kuten tuulen kanssa.

Saumojen injektointi edustaa melko nopeaa menetelmää ja vähiten saumoihin kajoavaa tapaa korjata vedeneristystä. Saumojen injektoinnilla ei tarvitse kaivaa maanalaisia pysäköintihallien tai muiden maanalaisten rakennusten rakenteita auki. Lisäksi, koska vähäinen määrä mansetteja riittää useimmissa tapauksissa, poraamisen vaiva on vähäinen ja aikaa säästyy.

Noudata aina kunkin tuotteen teknisiä ohjeita.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America