Kaapeleiden ja putkien läpivientien vedeneristys

1 Läpivienti

2 Tausta

3 Vedeneristys
KÖSTER KB-Flex 200
4 Suojakerros
KÖSTER KB-FIX 5

Kaapeleiden ja putkien, kuten sähkö- ja vesijohtojen sekä datakaapelien läpiviennit on vedeneristettävä pysyvästi ja turvallisesti suojaamalla ne tunkeutuvalta vedeltä. Tyypillisesti käytetään kovaa laastia tai vaahtoa, mikä estää lisäkaapeleiden asentamisen.

Käyttämällä KÖSTER KB Flex 200, pysyvästi plastista materiaalia, se on kestävä ja helppo tapa vedeneristää  läpiviennit ja se sallii lisäjohtojen/kaapeleiden asentamisen myöhemmässä vaiheessa. Materiaali mukautuu kaapeleiden liikkeeseen, ei repeä ja on pysyvästi vastustuskykyinen yleisimmille maaperän ja pohjaveden sisältämille aineille.

Ennen materiaalin asennusta, alustan on oltava puhdas ja vapaa irtonaisista aineosista. Alusta voi olla kuiva, kostea tai märkä. Paineellisen veden tapauksissa, tausta asennetaan läpiviennin asennussyvyyttä vastaavaan syvyyteen (1.5 : 1 / Pituus x paksuus) käyttämällä tavallista PU vaahtoa. On tärkeää varmistaa, että kaikki tyhjiöt täytetään asennuksen aikana. Lopuksi tiivistemassa upotetaan noin 1 cm vajaaksi seinäpinnasta suojaamaan johtoja mekaanisilta vaurioilta ja varmistamaan kaapeleiden paikka.

KÖSTER KB Flex 200 tarttuu hyvin kaikkiin yleisimmin käytettyihin rakennusmateriaaleihin kuten betoni, muuraus, laasti, rappaus, tiili ja muihin mineraalisiin rakennusmateriaaleihin, samoin kuin keraamisiin materiaaleihin, PVC:hen, polyetyleeniin ja polypropyleeniin. Primerointi ei ole välttämätöntä.

Noudata kunkin tuotteen teknisiä ohjeita.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America