Märkätilojen vedeneristys synteettisillä nestemäisillä vedeneristysmateriaaleilla

1 Primeri
KÖSTER BD 50 Pohjuste
2 Vedeneristys kulmissa ja seinä / lattia liitoksissa
KÖSTER BD Joustonauha K120
3 Vedeneristys ulkonurkissa
KÖSTER BD 72 Ulkonurkka kappale
4 Vedeneristys sisänurkissa
KÖSTER BD 71 Sisänurkka kappale
5 Vedeneristys seinien läpivienneissä
KÖSTER BD 73 Seinän läpivientikappale
6 Vedeneristys lattiakaivojen läpivienneissä
KÖSTER BD 74 Lattiakaivokappale
7 Vedeneristys kerros
KÖSTER BD 50 Vedeneriste
8 Laattalaasti
KÖSTER BD Joustava Laattalaasti

Vain harvat rakenneosat ovat yhtä jatkuvasti alttiita vedelle kuin keittiöt ja kylpyhuoneet. Näissä vaaditaan ammattitaitoista ja halkeamat silloittavaa vedeneristysmateriaalia. Lisäksi sen on oltava tarpeeksi vakaa, jotta laatat voidaan asentaa sen päälle.

KÖSTER BD-Järjestelmä mukaillen ETAG 022, on täydellinen järjestelmä laattojen alapuoliseen vedeneristykseen. Kuiva ja tasainen alusta primeroidaan KÖSTER BD 50 Primerilla. KÖSTER BD 50 levitetään vedeneristyskerrokseksi. Nurkissa ja liitoskohdissa esimuotoillut vedeneristyselementit KÖSTER BD Sisänurkkakappale, KÖSTER BD Ulkonurkkakappale, KÖSTER BD Seinän läpivientikappale ja KÖSTER BD Lattiakaivokappale upotetaan vedeneristyskerrokseen.

Seinän ja lattian yhtymäkohtiin ja saumoihin upotetaan KÖSTER BD Joustonauha K 120. Alueilla, joissa on upotettu vahvike, rakenteiden liikkeet eivät aiheuta vaurioita vedeneristysmateriaalille.

Noudattakaa aina kunkin tuotteen teknisiä ohjeita.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America