Ulkoinen kellarin vedeneristys mineraalisilla vedeneristysjärjestelmillä

1 Primeri
KÖSTER Polysil TG 500
2 Vedeneristys putkien läpivienneissä
KÖSTER KB-Flex 200
3 Seinä / lattialiitoksen valmistelu
KÖSTER NB 1 Harmaa
4 Viisteiden asennus
KÖSTER Repair Mortar Plus
5 Vedeneristyskerros
KÖSTER NB 4000
KÖSTER NB Elastic Harmaa
6 Reinforcement
KÖSTER Lasikuituverkko

Mineraaliset tiivistyspinnoitteet ovat erityisen vankkoja vedeneristys järjestelmiä ja niillä on äärimmäisen hyvä tartunta mineraalipinnoille. Kosteilla pinnoilla ei ole vaikusta niihin ja niistä tulee kiinteä osa rakennuksen rakennetta, jossa sitä käytetään.

Mineraaliset tiivistyspinnoitteet ovat pastamaisia ja levittyvät saumattomasti vesieristettävään rakennuselementtiin.  Ne ovat helppoja ja turvallisia käyttää ja voidaan asentaa kiinteinä tai halkeamat sillastavina järjestelminä.

KÖSTER Polysil TG 500 käytetään primerina puhtaille, kiinteille, tasaisille, kipsittömille mineraalialustoille.
Tämä pysäyttää suolan esiintymisen alustassa ja alusta kiinteytyy.

Putkien läpiviennit vesieristetään KÖSTER KB-Flex 200:lla ja tiivistetään KÖSTER KB-Fix 5:lla. Vaihtoehtoisesti nämä alueet on liitettävissä vesieritykseen käyttämällä sopivia läpivientikappaleita tai laippoja.

Toimiva alueellinen vedeneristys saavutetaan käyttämällä KÖSTER NB Elastic Harmaata tai KÖSTER NB Elastic Valkoista kahdessa kerroksessa. KÖSTER Joustokankaan asennus on suositeltavaa KÖSTER NB Elastic kerrosten välissä, jolloin saavutetaan viskoplastinen vedeneristyskerros.

Alueilla, joissa on erityisesti vaarana veden valuminen vedeneristyksen taakse, kuten seinän ja lattian yhtymäkohdassa, käytetään alustan valmistelussa KÖSTER NB 1 Harmaata sekoitettuna KÖSTER NB 1 Flexin kanssa. Kuormituksen välttämiseksi elastisessa vedeneristyksessä, asennetaan sisänurkkiin KÖSTER Korjauslaastista tehdyt pyöristetyt viisteet.

Ennen maatäyttöä vedeneristys suojataan mekaanisilta vaurioilta ja laskeutumiselta KÖSTER SD Pato- ja Kuivatuslevyllä.

Noudata aina kunkin tuotteen teknisiä ohjeita.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America