Sisäinen kellarin vedeneristäminen peruslaatassa mineraalisilla tiivistyspinnoitteilla

1 Vaakatason sulku seiniin
KÖSTER NB 1 Harmaa
2 Installing fillets
KÖSTER Repair Mortar Plus
3 Primer
KÖSTER Polysil TG 500
4 Vedeneristyskerros
KÖSTER NB 1 Harmaa
5 Suojakerros / lattianpinnoitus
KÖSTER SL Premium

Mineraalipohjaisilla vedeneristysjärjestelmillä on etuna erinomaiset tartuntaominaisuudet vedeneristysmateriaalin ja mineraalisten alustojen välillä, myös yksittäisten vedeneristyskerrosten välinen tartunta on erinomainen. Tämän järjestelmän käyttöikä on teoreettisesti rakennuksen elinikä.

Jotta vältytään kapillaarisen aktiivisuuden aiheuttavalta ylösnousevalta kosteudelta seinän läpi, on välttämätöntä asentaa seinän alle vaakatason vedeneristys joka on tehty KÖSTER NB 1 Harmaalla (sekoitettu KÖSTER NB 1 Flexiin) tai halkeamat silloittavalla materiaalilla KÖSTER NB Elastisella.

Peruslaatan pinnan kovettamiseksi, se primeroidaan KÖSTER Polysil TG 500:lla. Seinän ja lattian yhtymäkohdassa asennetaan KÖSTER Korjauslaasti Plussalla tehty viiste estämään rasitukset myöhemmissä vedeneristyskerroksissa.

Alueellinen vedeneristys saavutetaan normaalisti KÖSTER NB 1 Flexin kanssa sekoitetulla KÖSTER NB 1 Harmaalla. Erityisen nopeaan käyttöön valitaan tuotteeksi KÖSTER NB 1 “Nopea”. Paineellisen veden ollessa kyseessä vedeneristys on tehtävä KÖSTER KD järjestelmällä. KÖSTER SL Premium on oikea tuote pinnan suojaamiseen.

Vaihtoehtoisesti halkeamat silloittavia vedeneristysmateriaaleja KÖSTER NB Elastic Harmaa, KÖSTER NB Elastic Valkoinen tai KÖSTER NB Elastic 1C Valkoinen, voidaan käyttää lattian vedeneristyksessä.

Noudattakaa aina kunkin tuotteen teknisiä ohjeita

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America