W 210 020 - KÖSTER 21

Monikäyttöinen KÖSTER 21 on 2-komponenttinen, liuotteeton, nestemäisenä asennettava, elastinen, halkeamat sillastava vedeneristysmateriaali erinomaisella tartunnalla kuiviin ja kosteisiin alustoihin. Se on nestemäisenä asennettava ja näin ollen saumaton, mikä merkittävästi helpottaa asennusta monimutkaisissa arkkitehtonisissa yksityiskohdissa. UV-säteilyn kestävyyden ansiosta se soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Valkoinen väri heijastaa auringonvaloa ja näin alentaa rakennuksen pintalämpötilaa. Nopeasti kovettuva pinnoite on erittäin joustava, kestävä satunnaiselle jalankulkuliikenteelle, ikääntymiselle, hydrolyysille, UV-säteille, pakkaselle ja suolalle.


KÖSTER 21 tiivistää synteettisiä öljyjä sekä alifaattisia hiilivetyjä korkealla kiehumispisteellä vastaan (2 bar saakka). KÖSTER 21 ei ole vastustuskykyinen aineosille joissa on korkea-aromaattisia hiilivetyjä kuten bentseeni, ksyleeni, tolueeni, jne. KÖSTER 21 ei sisällä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC sisältö = 0), on vapaa polyuretaaneista, isosyanaateista ja bitumista.

Menekki: n. 2.2 - 2.6 kg / m2

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Pakkaus

20 kg Combipackage; 1 x 8 kg Powder; 2 x 6 kg Liquid (W 210 020)
 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America