Halkeamien injektointi painellisesti kuivissa ja kosteissa halkeamissa

Kuivat tai kosteat halkeamat tiivistetään pysyvästi KÖSTER Injektointimateriaaleilla.

KÖSTER KB-Pur 2 IN on yleismateriaali halkeamien vedeneristykseen. Materiaali muodostaa vaahdon joutuessaan kosketuksiin veden kanssa ja reagoidessaan veteen pysäyttää tai työntää sen pois.  Toinen injektointi samalla materiaalilla vesieristää halkeaman pysyvästi ja joustavasti.
 
KÖSTER KB-Pur IN 3 käytetään halkeilleiden ja vaurioituneiden rakennuselementtien rakenteelliseen injektointiin. KÖSTER KB-Pur IN 5 on matalaviskoosinen polyuretaani injektointihartsi jonka käyttöaika on pitkä. Erityisen hyvin se sopii pienten ja ohuiden halkeamien injektointiin.

KÖSTER Mikrosementti 1C on mineraalipohjainen injektointimateriaali, joka sopii hyvin täyttämään onkalot ja keskisuuret halkeamat.  Materiaalilla on erinomaiset tartuntaominaisuudet myös kosteilla alustoilla. Se omaa kovettuneena myös korkean puristuslujuuden.
 
Kaikki KÖSTER injektointihartsit asennetaan KÖSTER 1C Injektointipumpulla injektointimansettien kautta halkeamaan.  Käyttötarkoituksesta riippuen on saatavilla erilaisia mansetteja. KÖSTER Mansettitulppa 12 asennetaan nopeasti ja suositellaan käytettäväksi matalassa ja keskiverto paineessa. 

KÖSTER Mansetteja ja KÖSTER Supermansetteja käytetään kaikkiin tarkoituksiin matalasta korkeaan paineeseen. 

KÖSTER One Day Site Manseteissa on ekstraventtiili, jolloin mansetin yläosa voidaan poistaa heti injektoinnin jälkeen ja reikä tukkeutuu. Porausreiässä paine on sinetöity.

Noudata aina kunkin tuotteen teknisiä ohjeita.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America