Halkeamien injektointi paineellisesti vettä vuotavissa halkeamissa

Tapauksissa, joissa vesi vuotaa aktiivisesti halkeamasta, käytetään yhdessä KÖSTER KB-Pur IN 1:stä (vaahtoutuu nopeasti joutuessaan veden kanssa kosketuksiin) ja KÖSTER KB-Pur IN 2:sta (halkeaman tiivistämiseen pysyvästi).

KÖSTER KB-Pur IN 7 on myös nopeasti vaahtoutuva injektointi hartsi, joka muodostaa pysyvän elastisen tiivisteen. KÖSTER KB-Pur IN 7 tarvitsee vesikontaktin vaahtoutuakseen ja kovettuakseen.

Kaikki KÖSTER injektointihartsit asennetaan KÖSTER 1C Injektointipumpulla injektointiventtiilien eli mansettien kautta halkeamaan. Käyttötarkoituksesta riippuen on saatavilla erilaisia mansetteja.

KÖSTER Mansettitulppa 12 asennetaan nopeasti ja suositellaan käytettäväksi matalassa ja keskiverto paineessa. 

KÖSTER Mansetteja ja KÖSTER Supermansetteja käytetään kaikkiin tarkoituksiin matalasta korkeaan paineeseen. 

KÖSTER One Day Site Manseteissa on ekstraventtiili, jolloin mansetin yläosa voidaan poistaa heti injektoinnin jälkeen ja reikä tukkeutuu. Porausreiässä paine on sinetöity.

Noudata aina kunkin tuotteen teknisiä ohjeita.

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America