Parveikkeiden ja terassien vedeneristys mineraalipohjaisilla vedeneristysjärjestelmillä

1 Betonin korjaus
KÖSTER Betomor Multi A
2 Self-levelling underlayment
KÖSTER Korjauslaasti
3 Primer
KÖSTER Polysil TG 500
4 Waterproofing Layers
KÖSTER NB 4000
KÖSTER NB Elastic Harmaa
5 Reinforcement
KÖSTER Lasikuituverkko
6 Tile Adhesive
KÖSTER BD Joustava Laattalaasti
7 Waterproofing wall / floor junctions
KÖSTER Lasikuituverkko

Parvekkeiden ja terassien mineraalinen vedeneristys tehdään halkeamat silloittavalla KÖSTER NB Elastic valkoisella tai harmaalla. Tämä vesieriste kestää jalankulkua ja se voidaan peittää laatoilla. Se kiinnittyy myös kosteisiin alustoihin.

Ennen vedeneristyksen asentamista alusta on kovetettu ja esivalmisteltu KÖSTER Polysil TG 500 primerilla. Viisteet asennetaan käyttämällä KÖSTER Korjauslaasti Plussaa. Seinän ja lattian yhtymäkohtiin ja halkeamisvaarassa olevilla alueilla upotetaan KÖSTER Lasikuituverkko ensimmäiseen märkään vedeneristyskerrokseen.

Betonin korjaustyö tehdään KÖSTER Betomor Multi A:lla. Betonin pinta puhdistetaan mekaanisesti kunnes alustasta tulee kiinteä. Betoniraudoituksen teräs puhdistetaan perusteellisesti ruosteesta hiekkapuhaltamalla. Vakavien vaurioiden ollessa kyseessä, raudoitukset on vahvistettava.

Pienemmät vauriot betonin pinnassa voidaan tasoittaa KÖSTER Tasoitteella ja maalaus tehdään KÖSTER Silikonimaali Valkoisella.

Noudattakaa aina kunkin tuotteen teknisiä ohjeita.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America