Ulkoinen kellarin vedeneristys bitumipohjaisilla vedeneristysjärjestelmillä

1 Primeri
KÖSTER Polysil TG 500
2 Vedeneristys putkien läpivienneissä
KÖSTER KB-Flex 200
3 Preparing wall/floor junctions
KÖSTER NB 1 Harmaa
4 Installing fillets
KÖSTER Repair Mortar Plus
5 Waterproofing layer
KÖSTER Deuxan 2C
6 Reinforcement
KÖSTER Lasikuituverkko

Bitumituotteiden käyttö kuuluu perusratkaisuihin perustusten positiivisen puolen vedeneristyksessä. Järjestelmät levitetään pastamaisessa muodossa ja ovat siten saumattomia. Ne ovat helppoja ja turvallisia käyttää ja niillä on halkeamia sillastavat ominaisuudet. Puhtaalle, kiinteälle ja tasaiselle, kipsittömälle mineraalialustalle käytetään primerina KÖSTER Polysil TG 500. Tämä pysäyttää suolan esiintymisen alustassa ja alusta kiinteytyy. KÖSTER Bitumi primeria käytetään kun valmistaudutaan tekemään vedeneristystä vanhojen bitumisten pinnoitteiden päälle.

Johtojen ja kaapelien sisäänmenot tiivistetään pysyvästi plastisella kitillä KÖSTER KB-Flex 200 ja suojataan KÖSTER KB-Fix 5 kerroksella. Vaihtoehtoisesti nämä alueet voidaan yhdistää vastaavalla paksukalvotiiviste viisteellä tai asentaa laipat.

Aluksi levitetään KÖSTER NB 1 Harmaa sekoitettuna KÖSTER NB 1 Flexin kanssa suojaamaan alempien vedeneristys liitännöiden taakse valuvalta vedeltä. Vedeneristyksen kuormittumisen ehkäisemiseksi asennetaan pyöristetyt viisteet seinän ja lattian yhtymäkohtaan.

Toimiva alueellinen vedeneristys saavutetaan levittämällä lastalla kaksi kerrosta KÖSTER Deuxan 2C:tä. KÖSTER Deuxan Professional 
voidaan levittää ruiskuttamalla. Helpointa manuaalisessa käytössä on KÖSTER Bikuthan 1C tai 2C. Lisänä suositellaan KÖSTER Lasikuituverkon käyttöä kaikissa paksukalvotiivisteissä ja viimeistelyissä. Tämä sallii pinnoitepaksuuden kontrolloinnin paremmin ja vaimentaa liikettä rakennuksessa.
Ennen maatäyttöä positiivisen puolen vedeneristys suojataan mekaanisilta vaurioilta ja laskeutumiselta KÖSTER SD Pato- ja Kuivatuslevyllä.

Noudata aina kunkin tuotteen teknisiä ohjeita.

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America